Kroon op het werk van Telefoniste

14/07/2008 16:43

SPARQ

Amstelveen, juli 2008

Verkiezing van start

Kroon op het werk van Telefoniste

Vanaf 1 augustus tot en met 30 september kunnen collega's en managers hun favoriete telefonist(e) aanmelden voor de prestigieuze titel Telefoniste van het jaar (op www.telefonistevanhetjaar.nl). Voor het 6e jaar op rij vindt dit grootse evenement plaats. De verkiezing drukt de groeiende waardering uit voor het vak telefoniste. Zeker nu steeds meer zaken per e-mail of op websites worden afgehandeld, is het echte persoonlijke contact des te belangrijker geworden.

De Telefoniste van het jaar 2008 mag straks een schitterende hoofdprijs in ontvangst nemen: een bi-color gouden ring met witte en gele diamanten van Schaap en Citroen. Bovendien ontvangt zij de SPARQ Golden Headset Award. Naar verwachting worden zo'n duizend telefonistes aangemeld. De jury peilt de kwaliteit van de genomineerde kandidaten door 'mystery calls' en 'mystery visits'. Op 20 november 2008 maakt Ramon Beuk, tv-chefkok/schrijver/ondernemer in zijn Glazen Ruimte in Maarssen bekend wie zich een jaar lang Telefoniste van het jaar mag noemen.

De organisatie van de verkiezing is in handen van SPARQ, specialist op het gebied van klantcontact voor telefoon-/receptieposten, gastvrouwdiensten, facilitaire servicedesks en contact centers. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door MaXXus Communications, Nieuwenhuis Corporate Fashion en De Glazen Ruimte.





http://www.telefonistevanhetjaar.nl


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (