Politie Zeeland


---


W-1494-2008 Aanrijding in Middelburg
Woensdagavond rond 21.10 uur vond er op de Dam in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromscooter.
Een 18-jarige man uit Vlissingen en een 18-jarige vrouw uit Middelburg reden samen op een scooter over de Dam in Middelburg (wie de scooter bestuurde is onbekend). Toen ze een auto, bestuurd door een 64-jarige Middelburger, inhaalden ging deze net inparkeren. Hierdoor raakte de scooter de voorzijde van de auto en kwam het twee tal ten val. Tijdens het vallen raakten beiden nog een geparkeerd staande auto. De man en vrouw zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

W-1495-2008 Te hard, rijbewijs ingevorderd
Woensdagavond rond 21.45 uur is, aan de Ritthemsestraat in Ritthem, het rijbewijs van een 43-jarige motorrijder uit de gemeente Veere ingevorderd.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 160 km/h over de Ritthemsestraat, komende uit de richting van Vlissingen-Oost.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
Tijdens de videosurveillance zijn opnamen gemaakt voor SBS6 Wegmisbruikers.

W-1496-2008 Aanhouding in Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag, rond 03.00 uur heeft politie Zeeland, bij een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen een 20-jarige man uit Venlo aangehouden.
De man had, even daarvoor, rond sluitingstijd van het cafe een 23-jarige medewerker van de gelegenheid in het gezicht gestompt.
De man had zich, samen met twee andere mannen, vervelend gedragen in het pand en het rookverbod genegeerd.

O-1497-2008 Diefstal uit horecagelegenheid, Burgh-Haamstede
In de nacht van woensdag op donderdag tussen 00.30 uur en 06.30 uur is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Lageweg in Burgh-Haamstede.
Er zijn een mobiele telefoon en een kassa met daarin enkele honderden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-1498-2008 Diefstal uit bibliotheek, Breskens
Tussen woensdagmiddag 17.45 uur en donderdagochtend 08.45 uur is er ingebroken in de bibliotheek in Breskens.
Uit het pand zijn computerapparatuur met onbekende waarde en waardepapieren weggenomen.
De toegang tot het pand is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.