Sandd



- PERSBERICHT -

Apeldoorn, 24 juni 2008

Sandd sluit meerjarencontract met vervoersbedrijf Bakker & Schilder Transport B.V.

Postbedrijf Sandd en vervoersbedrijf Bakker & Schilder werken sinds 2002 samen. Bakker & Schilder heeft de afgelopen jaren bewezen mee te kunnen fluctueren met de sterke groei van Sandd en met de verhoging van kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Dit heeft ertoe geleid dat Sandd een meerjarencontract met Bakker & Schilder heeft afgesloten.

Goede aansluiting
"Bakker & Schilder heeft laten zien dat zij absoluut in staat zijn complexiteit te vertalen in heldere en duidelijke werkafspraken. Hierdoor worden de verschillende transportstromen dusdanig georganiseerd en uitgevoerd zodat dit goed aansluit op de processen van Sandd, aldus Gert Reuvekamp, Manager Sort & Transport. Door de samenwerking met Sandd hebben we grote stap in de richting van professionaliteit gemaakt en we zijn dan ook erg trots op deze partnerschip, aldus Henk Bakker, Directeur Bakker & Schilder Transport B.V.

Gezamenlijke groei en ontwikkeling
Sandd hecht waarde aan de partnership met haar vervoerder om zo ook de volume groei in de komende jaren op transportgebied te waarborgen. De ambitie van Sandd om te groeien is ook terug te zien in Bakker & Schilder. Gert Reuvekamp: "We hebben vertrouwen in Bakker & Schilder en daarnaast zijn er mogelijkheden en de ambitie om te investeren in de gezamenlijke groei en ontwikkeling van beide bedrijven. We zijn dan ook bijzonder verheugd met de uitbouw van deze partnership".

Sandd
Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en betrouwbare dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van charitatieve instellingen tot postorderaars en van direct mails tot tijdschriften. In 2007 heeft Sandd met 80 distributiepunten en ca. 12.500 bezorgers 390 miljoen geadresseerde poststukken bezorgd. De doelstelling van Sandd is een marktaandeel van 20-25% van de huidige vrije markt in 2011.

Bakker & Schilder Transport B.V.
Bakker & Schilder is een modern, professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Zo gebruiken wij zeer moderne computertoepassingen voor onze bedrijfsprocessen. Niet alleen voor administratieve toepassingen, maar ook voor het stroomlijnen van de distributie. Via boordcomputers staan al onze wagens ten allen tijde in contact met de planning. Ons bedrijf is ISO 9001:2000 gecertificeerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (