Goudappel Coffeng lanceert nieuwe site over fietssnelwegen!

03/07/2008 12:43

Goudappel Coffeng

Verkeerskundig adviesbureau Goudappel Coffeng lanceert op 3 juli de nieuwe site www.fietssnelwegen.nl. De site geeft een overzicht van de hoogwaardige stedelijke en regionale fietssnelwegen die momenteel in Nederland worden ontwikkeld. Verder vindt u op de site een aantal fietssnelwegprojecten en andere innovatieve ideeën. Van overdekt fietspad tot wachttijdvoorspeller. Van skateroute tot gekoeld fietspad. Kijk wat Nederland nog meer doet voor fietsen! Of laat u inspireren door buitenlandse voorbeelden.

De fietssnelweg is een nieuw fenomeen. Geen kruisingen en altijd voorrang, dus enorm veilig en het levert een flinke tijdwinst op. Iedereen fietst in Nederland. En met reden. In de stad is de fiets vaak het snelste vervoermiddel. Bovendien is fietsen veilig, gezond, milieuvriendelijk en vooral fun.

Bij Goudappel Coffeng werken momenteel zo'n 250 mensen. De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Deventer. Goudappel Coffeng heeft daarnaast vestigingen in Den Haag, Eindhoven en Leeuwarden.

Goudappel Coffeng adviseert al meer dan 40 jaar voornamelijk overheden over allerlei vraagstukken op het gebied van verkeer en ruimte. Denk daarbij aan doorstroming, openbaar vervoer, parkeren, veiligheid en milieuvervuiling door het verkeer. Kern van het bedrijf vormen gereedschappen om de huidige en toekomstige verkeerssituaties zo goed mogelijk in kaart te brengen, de zogenaamde verkeersmodellen. Recentelijk heeft het bureau de bereikbaarheidskaart ontwikkeld. De kaart geeft op basis van wegkenmerken en het verplaatsingspatroon van Nederlanders in één oogopslag de bereikbaarheid weer van alle postcodegebieden in Nederland nu en in de toekomst. Door gebruik te maken van een fietssnelweg levert u een bijdrage aan verbetering van de bereikbaarheid.

++++++++++++++++++++++++





http://www.fietssnelwegen.nl/