Warchild


Jaarverslag 2007

Dankzij de inzet en bijdrage van vele Friends, donateurs, bedrijfssponsors, scholen, verenigingen, vrijwilligers, ambassadeurs en relaties kon War Child in 2007 wereldwijd een groot aantal projecten realiseren. War Child hielp in 2007 850.000 kinderen en 130.000 volwassenen in 11 landen. We hebben vooral ingezet op uitbreiding van bestaande programma's waar de noodzaak voor hulp erg groot was: Colombia, de Democratische Republiek Congo, Israël en de bezette Palestijnse Gebieden en Oeganda. Het voortdurende geweld in deze landen laat diepe sporen na bij de kinderen. Onze psychosociale programma's bieden hen een veilige omgeving, meer mogelijkheden zich gezond te ontwikkelen en betere kansen in de toekomst.

Klik hier voor het aantal bereikte kinderen en volwassenen in onze projectlanden.

Online jaarverslag
Ook dit jaar presenteert War Child het jaarverslag via www.jaarverslagwarchild.nl. Via een innovatieve, zogenaamde facetnavigatie, ben je binnen een paar clicks bij het onderwerp dat je zoekt.

Het jaarverslag is ook als PDF te downloaden

- Het Jaarverslag 2007

- De samenvatting van het jaarverslag

- De Jaarrekening 2007

Doe-het-zelf
Wat ervaren kinderen als ze een activiteit van War Child doen? Hoe voelen ze zich? Wat doet het met ze? Hoe kun je ouders bij de problemen van kinderen betrekken? Dat kun je nu zelf ervaren. Bij het jaarverslag zit een activiteitenblok met een kleine selectie van verschillende, creatieve War Child activiteiten die we het afgelopen jaar in onze 11 landen hebben gedaan. Leuk voor thuis, met vrienden, op school of zelfs op kantoor. Download het hier. Veel plezier!

De PDF's en het gedrukte jaarverslag (oplage 250) zijn volledig gesponsord tot stand gekomen dankzij steun van
Ricoh, Afdeling Document Services (druk) en 52Graden Noorderbreedte (vormgeving). Het online jaarverslag is volledig gesponsord tot stand gekomen dankzij steun van Bit Squad.

Lees hier meer over inkomsten en uitgaven van War Child in 2007.

Jaarverslag 2006
Het jaarverslag 2006 vind je hier