Politie Zeeland

W-1322-2008 Aanrijding in Middelburg

Op de kruising Poelendaelesingel / Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg raakte woensdag om 12.00 uur een 16-jarige bromfietser uit Oost-Souburg bij een aanrijding gewond.
De jongen kwam uit de richting van de Poelendaeleweg. Op de kruising kreeg hij geen voorrang van een 22-jarige Oost-Souburgse automobilist, die in dezelfde richting reed en rechtsaf sloeg. De bromfietser liep diverse schaafwonden op en is voor behandeling naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.


W-1323-2008 Inbraak in wijkgebouw in Oost-Souburg

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een wijkgebouw in Oost-Souburg.
Er werd een ruit vernield en uit het gebouw werden enkele tientallen euro's gestolen.


O-1324-2008 Hennepkwekerij geruimd in Baarland

In een woning in de Burgemeester Vogelaarstraat in Baarland werd woensdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen.
Op de bovenverdieping werden, verdeeld over enkele ruimtes, in totaal 227 planten aangetroffen. In de woning werd de 34-jarige bewoner aangehouden. Hij is na het afleggen van een verklaring later in de middag weer in vrijheid gesteld. De gemeente zal zorgdragen voor de vernietiging van de planten en de apparatuur.


Z-1325-2008 Portemonnee gerold op voetveer Vlissingen / Breskens

Woensdag tussen 15.00 en 15.20 uur werd op het voetveer Vlissingen / Breskens de portemonnee van een passagier gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit zijn broekzak weggenomen.