Dexia Bank


Dexia blijft shirtsponsor van Club Brugge tot 2014


1/07/2008

Dexia blijft shirtsponsor van Club Brugge tot 2014

Club Brugge en Dexia hebben beslist om hun lopende sponsoringovereenkomst open te breken. Daardoor zal de bank zeker nog tot juni 2014 op de shirts van Club Brugge prijken.

Dexia is reeds sinds 1996 hoofdsponsor van Club Brugge. Het doel van Dexia blijft onveranderd: met de shirtsponsoring de naambekendheid van één van de grootste banken van het land blijven ondersteunen en vergroten. Door de visibiliteit die Club Brugge genereert voor Dexia via de Belgische competitie en zijn deelname aan Europese competities werd dit doel tot op heden steeds bereikt.

Daarom heeft Dexia de vraag van Club, om vervroegd en voor een periode van 6 jaar een nieuw contract met Dexia af te sluiten, positief beantwoord. In dezelfde geest van de vorige overeenkomsten, werd vrij snel een akkoord bereikt.

Dexia is ervan overtuigd dat Club zijn realistische ambities voor de komende jaren zeker kan en zal waarmaken en dat Dexia hiervan de vruchten zal plukken.

Dexia (www.dexia.com) is een Europese bank die wereldleider is op het gebied van de financiering van de lokale publieke sector. Met een beurskapitalisatie van 20,3 miljard EUR op 31 december 2007 behoort Dexia tot de vijftien grootste financiële instellingen van de eurozone. Op dezelfde datum telde de Groep 35 200 medewerkers, gespreid over 37 landen. Dexia heeft een van de hoogste ratings in de bankwereld. De ontwikkelingsstrategie van Dexia steunt op twee pijlers: een universele bankactiviteit in Europa (België, Luxemburg, Slowakije en Turkije) en een wereldwijd leiderschap op het vlak van Public/Project Finance.

Dexia Bank België - Pachecolaan,44- B-1000 Brussel

Persdienst - +32 2 213 50 81 - pressdexia@dexia.com