Gemeente Zwolle

Zwolse Zomerkaravaan


1 t/m 17 juli - Jenapleinschool / Assendorperplein en van 3 t/m 6 augustus - Blijmarkt

Programma

Zwolse Zomerkaravaan (voorheen het Celeplein Zomertheater) is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Van familietheater naar een reizend festival met programmering voor jeugd, jongeren en volwassenen. Zoals je gewend bent is het festival gratis te bezoeken. Dit jaar zal de Zwolse Zomerkaravaan neerstrijken op twee locaties. Van 1 t/m 17 juli op het schoolplein van de Jenapleinschool / Assendorperplein en van 3 t/m 6 augustus op de Blijmarkt in Zwolle. Dit jaar is er ook weer een goed doel aan de Zwolse Zomerkaravaan gekoppeld. Mappa Mondo is een project voor ernstige chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Kinderen die recht hebben op een zo lang mogelijk en zo gewoon mogelijk leven. Een festival vol met o.a. dans, muziek, acrobatiek en afwisselende workshops. Dit mag je absoluut niet missen!

Openingstijden plein in Assendorp:
Dinsdag & Donderdag - 13.00-16.30 uur Naast de voorstellingen zijn er doe activiteiten en korte workshops, meestal gegeven door optredende artiesten.

Woensdag - 10.00 - 16.30 uur Workshopdag. Om 15.30 uur is er een presentatie voor ouders en andere belangstellenden.

Zondag - 13.30-16.00 uur Wereldmuziek met creatieve activiteiten voor kinderen Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.odeondespiegel.nl (zie onderstaande link)