Gemeente Eemnes

Persberichten

Nieuwe cursussen bij SeniorWeb Eemnes!

Waarom niet meer Windows XP? Die reden is duidelijk: ieder, die nu een nieuwe computer koopt, krijgt Windows Vista standaard meegeleverd!

Inschrijven voor een beginnerscursus: "Windows Vista voor Senioren" (8 maandagochtenden) is nu mogelijk. Dat kan telefonisch bij de SWO-Bel in Laren (035-5314514) of door middel van een inschrijfformulier, te verkrijgen in de bibliotheek van Eemnes.

Dankzij een subsidie van de Rabobank Soest-Baarn-Eemnes en een donatie van Microsoft heeft SeniorWeb alle computers vernieuwd en is er de nieuwste software op geïnstalleerd.

De cursussen Word en Excel: "Wegwijs in de wereld van Word" en "Wegwijs in de wereld van Excel" worden nu gegeven met het programma Office 2007. Er zal tijdens de lessen aandacht worden besteed aan de oudere versies, speciaal voor diegenen, die nog met Office 2000 of 2003 werken! Bij voldoende belangstelling kan er overigens ook nog een cursus Word 2000/2003 gegeven worden. Vermeld dit dan wel op uw inschrijfformulier.

De overige cursussen zijn: "Wegwijs in de wereld van e-mail en Internet" en "Digitale fotobewerking voor senioren". Ook hiervoor kunt u zich nu opgeven.
De totale prijs voor elke cursus (6 dagdelen, behalve Vista) bedraagt 47.50; bij elke cursus hoort een boek, dat ongeveer 15 kost. Dit varieert per cursus. Het boek voor fotobewerking kost 30, omdat hier een volledige versie van een fotobewerkingsprogramma bij wordt geleverd. Zo kan de cursist ook thuis met de digitale foto's aan de slag.

Alle cursussen worden overdag in de bibliotheek van Eemnes gegeven. Meer informatie op: eemnes.seniorweb.nl (geen www!) of via telefoonnummer 035 - 5314514 (alleen 's morgens). Geef u nu op en volg na de zomervakantie uw cursus!

Zie