Aankondiging: BOVAG overhandigt dinsdag protest-DVD aan Tweede Kamer

30/06/2008 16:15

Bovag

De Tweede Kamercommissie voor Financiën neemt dinsdag 1 juli de protest-DVD van BOVAG in ontvangst waarop rijdend Nederland zijn ongenoegen uit over de accijnsverhoging op LPG en diesel.

BOVAG-directeur Koos Burgman reikt de DVD om 13.00 uur uit aan de leden van de Tweede Kamercommissie voor Financiën in de Statenpassage van het Tweede Kamer-gebouw (in de volksmond De Hal genoemd).

De DVD gaat daarnaast ook naar alle overige Kamerleden en de leden van het kabinet.

De protest-DVD bevat de mening van rijdend Nederland over de accijnsverhoging op diesel (3 cent) en LPG (1,5 cent), zoals geregistreerd tijdens de BOVAG Schatkist-tour die de afgelopen week door heel Nederland trok.

BOVAG verwacht dat de persoonlijke verhalen van de verontruste kiezers Den Haag de ogen en oren opent. Van wijkverpleegster tot trucker, van gepensioneerde tot schilder, van rijschoolhouder tot mobiele moeder, iedereen zit de accijnsverhoging zeer hoog, vooral in het licht van de toch al extreem hoge brandstofprijzen. Niemand begrijpt dat de regering daar nu zo nodig een schepje bovenop moet doen. Het heeft de mening over dit kabinet bij velen geen goed gedaan, zo valt op de DVD te beluisteren.

De pers is van harte uitgenodigd bij de overhandiging aanwezig te zijn. Koos Burgman is na de overhandiging beschikbaar voor vragen en interviews.





http://www.bovag.nl