Gemeente Overbetuwe


Inloopavonden Park Lingezegen op 1 en 2 juli

---

Op dinsdag 1 juli en woensdag 2 juli vinden er inloopavonden plaats over Park Lingezegen voor bewoners, grondeigenaren en - gebruikers. U kunt tussen 20.00 en 22.00 uur binnenlopen op de avond die u schikt bij zalencentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst.

Bestuursovereenkomst ter inzage

Tijdens deze avond ligt de bestuursovereenkomst ter inzage met de drie bijlagen: het masterplan, het uitvoeringsprogramma en de uitgangspunten voor beheer en organisatie. In de bestuursovereenkomst worden de voorwaarden, uitgangspunten en manier van samenwerken vastgelegd. Op 3 juli ondertekenen de bestuurders de bestuursovereenkomst en geven daarmee het startschot voor de uitvoering van het park. Graag stellen wij u in de gelegenheid zich voor de ondertekening te informeren over de stand van zaken bij Park Lingezegen.

Procedures en inspraakmomenten

U kunt tijdens de inloopavond ook spreken met de betrokken ambtenaren over de procedures en inspraakmomenten (mer, structuurvisie en bestemmingsplan) die in de toekomst gevolgd gaan worden. In september komen er inloopbijeenkomsten waarbij u de bestuurders van Park Lingezegen kunt spreken en actuele informatie krijgt over de procedures en inspraakmomenten. In augustus berichten we u over tijd en locatie van die bijeenkomsten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij projectbureau Park Lingezegen, post@parklingezegen.nl, tel. (026) 3599551, www.parklingezegen.nl.