Gemeente Aalburg


Veteranendag 28 juni


Op 28 juni a.s. wordt de Nederlandse veteranendag gehouden. In het Land van Heusden en Altena organiseren enkele veteranen een regionale veteranendag.

De opzet is elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en met elkaar te discussiëren over de tijd van toen en nu. Alle veteranen zijn welkom: niet alleen de militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog of daarna in voormalig Nederlands Indië, Korea of Nieuw-Guinea zijn ingezet, maar ook oud-militairen die hebben deelgenomen aan vredesmissies in internationaal verband, zoals in Libanon, Cambodja, het voormalig Joegoslavië, Irak en Afghanistan.

De regionale veteranendag vindt plaats op zaterdag 28 juni 2008 van 13.30 tot ongeveer 19.00 uur op Golfpark Almkreek in Almkerk. De kosten bedragen 15,- per persoon. Veteranen die geregistreerd zijn bij het Veteraneninstituut in Doorn hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wie niet geregistreerd is en dus geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel wil deelnemen aan de dag, kan zich liefst voor 1 juni a.s. aanmelden bij de heer T.A. Thur, Hoofdstraat 19, 4265 HH in Genderen, tel. (0416) 35 11 32 of e-mail: tathur@planet.nl. Vermeld u ook het jaar van opkomst en het land waarnaar u bent uitgezonden.