Gemeente Wijdemeren


Home > Breng uw Wijdemeren in beeld

Breng uw Wijdemeren in beeld

Voor de nieuwe gemeentegids is de gemeente op zoek naar mooie plaatjes van Wijdemeren en haar bewoners. De gemeente organiseert hiervoor een fotowedstrijd met de opdracht Breng uw Wijdemeren in beeld. Iedereen mag meedoen, jong en oud. De mooiste foto staat een jaar lang prominent in de gemeentegids en de winnaar ontvangt zijn of haar foto afgedrukt op canvas!

Vier categorieën
De fotowedstrijd Breng uw Wijdemeren in Beeld kent vier categorieën:
1. Recreëren

2. Cultuur

3. Wonen

4. Werken

De gemeentelijke jury onder leiding van burgemeester Bijl selecteert uit de inzendingen drie fotos per categorie. Deze verschijnen in september op de website van de gemeente. Uit deze 12 fotos kiezen de bezoekers van www.wijdemeren.nl de winnende foto.

Hoe doet u mee?
U kunt tot 31 augustus 2008 uw fotos e-mailen naar fotowedstrijd@wijdemeren.nl (max. 5 MB per e-mail) of op een CD sturen naar Gemeente Wijdemeren, t.a.v. afdeling Communicatie, Postbus 41 1243 ZG, 's-Graveland. Vermeld verder uw naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en waar en wanneer u de foto heeft gemaakt.

Houd rekening met het volgende:

* De kleurenfoto is digitaal en heeft de hoogst mogelijke resolutie. Stel daarvoor uw camera in op de hoogste resolutie en de JPEG-instellingen met de beste kwaliteit. Zo maximaliseert u de resolutie en helderheid van de foto, waardoor deze geschikt is om op groot formaat af te drukken. De foto is maximaal 5 MB.
* De foto is in 2007 of 2008 in Wijdemeren gemaakt
* U mag maximaal 4 foto's inzenden.

* Foto's worden eigendom van de gemeente en mogen zonder vergoeding voor andere doeleinden gebruikt worden.

* De wedstrijd is voor iedereen van alle leeftijden en zowel amateur- als beroepsfotografen mogen deelnemen.
* Medewerkers / bestuurders van de gemeente Wijdemeren zijn uitgesloten van deelname.

Wedstrijdreglement

Pijltje Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Meer informatie?
Heeft u vragen over deze fotowedstrijd? Neem dan contact op met afdeling communicatie, tel: (035) 65 59 505, e-mail: communicatie@wijdemeren.nl.

Zie ook