Ingezonden persbericht
PERSBERICHT
Amsterdam, 26 juni 2008
Gesmuld op het Museumplein!
Van 19 t/m 22 juni vond Amsterdam Culinair plaats. Het Museumplein was deze dagen hét culinaire middelpunt van Amsterdam. Vele bezoekers brachten een bezoek aan de Amsterdamse keukens die tezamen een gevarieerd menu vanuit nagenoeg alle windstreken voorschotelden. Vier dagen lang was dit de plek waar ontmoeten, genieten en heerlijke kookkunsten te vinden waren.
Ruim 10.000 particuliere en zakelijke bezoekers, uit binnen- en buitenland, hebben kennis gemaakt met restaurants zoals Altmann, Stout, Warung Agung, Palma, Diga,
The Colour Kitchen, Tokyo Café, de Roode Leeuw, La Brochette en Stad van Spinoza. Bezoekers maakten kennis met de culinaire mogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft. De stijlvolle aankleding, passende muziek en verrassende acts bracht een bijzondere atmosfeer op Amsterdam Culinair 2008.
Heeft u dit gemist? De organisatie is nu al bezig met ideeën en plannen voor volgend jaar, op dezelfde mooie plek met nog meer restaurants om te ontdekken.
De Stichting Amsterdam Culinair en Brownys Events slaan de handen weer ineen om van dit eetfestijn een nog groter succes te maken. Samen streven zij ernaar dit stijlvolle evenement tot een jaarlijkse traditie uit te laten groeien.
Amsterdam Culinair werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door De Kweker voor professionals in food (hoofdsponsor), Coca Cola en Warsteiner.
Een impressie van deze editie: www.amsterdam-culinair.nl.
---
Noot voor de redactie (