KNSB

Sectiebestuur Marathon weer compleet
publicatie: 26-6-2008

Hoogland (KNSB) - Op voorstel van de gewestelijke technische commissies Marathon heeft het Algemeen Bestuur van de KNSB het drietal Egbert Lambers, Jan Struving en Gerhardus van Vilsteren benoemd in het sectiebestuur van deze discipline. Hiermee is het sectiebestuur Marathon weer compleet.

De nieuwe bestuurders gaan aan de slag samen met de zittende leden Henk Portengen en Feike Buma. De taakverdeling binnen het nieuwe voltallige sectiebestuur Marathon moet nog worden vastgesteld.

Egbert Lambers is voorzitter van de Schaats- en Hardrijdersvereniging de 5 Dorpen in het gewest Noord-Holland/Utrecht. De inwoner van Naarden heeft recentelijk meegewerkt aan het maken van nieuwe reglementen voor de marathon.

Jan Struving uit Heeze is ook geen onbekende in de schaatswereld. Hij is binnen de GTC Marathon van het gewest Noord Brabant - Limburg - Zeeland budgetbeheerder.

Gerhardus van Vilsteren, woonachtig in Wijchen, is lid van het dagelijks bestuur van het gewest Gelderland en binnen dat gewest ook voorzitter van de GTC Marathon.