Amsterdam RAI

Aftellen tot AutoRAI 2009 gestart

Compleet aanbod en al het autonieuws op grootste auto-evenement

19 jun 2008

Op de komende AutoRAI, die plaatsvindt van 1 tot en met 11 april 2009 in Amsterdam RAI, zal het de bezoekers duidelijk worden dat aan autoâs nog steeds heel veel plezier valt te beleven. Dat is het krachtige geluid dat de autobranche tijdens het grootste auto-evenement van Nederland zal laten horen. Kernwoorden zijn innovatie, mobiliteit en fun.

Op AutoRAI 2009 toont de auto-industrie zich van zijn beste kant. Het RAI-complex is elf dagen lang de grootste autoshowroom van Nederland. AutoRAI 2009 vormt het podium waar de bezoekers het complete aanbod van de auto-industrie kunnen zien, inclusief al het wereldnieuws direct na de autosalons van Detroit en Genève. Ook kun je weemoedig terugdenken aan je eerste auto, je verheugen op een nieuwe auto, fantaseren over een droomauto - AutoRAI 2009 is een fantastische manier om even weg te zijn uit het dagelijkse leven.

Het grote succes van de speciale evenementen en paviljoens tijdens AutoRAI 2007 leidt ertoe dat tijdens AutoRAI 2009 nog meer speciale activiteiten worden geïnitieerd. Met bekende (media)partners worden binnen- en buitenevenementen gecreëerd, waarin de themaâs fun, mobiliteit en innovatie centraal staan.

De organisatie van AutoRAI 2009 biedt exposanten een optimale service, waarmee het sterk bijdraagt aan een succesvolle deelname. Van het aanbieden van complete servicepakketten voor promotionele doeleinden tot maximale exposure op de publieksdagen. De organisatie zal bovendien een uitgebreide promotiecampagne uitrollen, waarmee alle potentiële bezoekersgroepen zullen worden bereikt.

Meer informatie over AutoRAI 2009 is te vinden op www.autorai.nl.


*