Provincie Overijssel

informatieavond N348 Raalte-Ommen

In opdracht van de provincie Overijssel heeft het bureau GoudappelCoffeng een verkenning uitgevoerd naar de verbetering van de verkeersveiligheid op de provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen.

In het rapport wordt met name aandacht besteed aan het aantal aansluitingen en doorsteken op het traject en de vormgeving ervan. Ook is het karakter van de weg en het wegbeeld in relatie tot de omgeving onderzocht. Resultaat van de verkenning is een denkrichting voor de middellange en lange termijn, waarin gefaseerd mogelijke maatregelen worden aangereikt. Het officiële traject van planstudie, inspraak, bezwaar en beroep volgt in een latere fase. Het gereed komen van de verkenning heeft langer geduurd dan voorzien, omdat ook de doorkijk naar de lange termijn is meegenomen.

De verkenning is besproken in de colleges van de provincie Overijssel en de gemeenten Ommen, Dalfsen en Raalte.
De provincie Overijssel en genoemde gemeenten vinden het belangrijk dat burgers en belangengroepen/organisaties, voorafgaand aan de daadwerkelijke planvorming, al in het voortraject geïnformeerd worden over de uitkomsten van de verkenning.
Daarom organiseert de provincie Overijssel een informatieavond op

donderdag 19 juni in restaurant Reimink, Dorpsstraat 2 in Lemelerveld

20.00 uur zaal open voor publiek
20.15 uur inleiding door gedeputeerde J.W. Klaasen van de provincie Overijssel
20.20 uur presentatie verkenning door R. ter Avest van het bureau GoudappelCoffeng
20.45 uur verdere toelichting in drie aparte zalen, onderverdeeld in het traject Ommen-Lemelerveld,
Lemelerveld en Lemelerveld-Raalte 22.00 uur einde programma

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voor vragen over de informatieavond kunt u terecht bij Winanda Jansen van de provincie Overijssel, tel. 038-4997128, email: wh.jansen-huisjes@overijssel.nl