NEN


Nationaal Arbocongres 2008

woensdag 18 juni 2008, 10:37

Op 19 juni a.s. wordt weer het Arbocongres gehouden. Motto is dit jaar: motiverend, confronterend en interactief.

Organisaties hebben nu meer vrijheid om arbotaken op eigen wijze in te vullen. Dat stelt hogere eisen aan de arbofunctionaris. Hij moet de juiste vragen stellen, oplossingen zoeken voor problemen, draagvlak zoeken en zijn boodschap op effectieve wijze uitdragen in een bedrijf. Niet altijd eenvoudig en dit vraagt veel van kennis en vaardigheden. Iedere arboprofessional wil graag gehoord en serieus worden genomen, professioneel te werk gaan en niet alleen bekend staan als de 'alwetende'.

Dit congres houdt de bezoekers een spiegel voor en geeft inzicht in het eigen functioneren en dat van andere spelers. Dat kan bijdragen tot meer effectiviteit. Tijdens het Nationaal Arbocongres actualiseren bezoekers uw kennis en scherpt zij hun 'performance' aan. Bezoekers ontvangen een certificaat van deelname met de vermelding: Waardering SKO-AH en SKO-VK: 1 punt.

Voor wie?
Het Nationaal Arbocongres is bestemd voor alle functionarissen die veilig en gezond werken als kerntaak zien en dit willen uitdragen en realiseren. Daarbij valt te denken aan arboadviseurs, arbocoördinatoren, preventiemedewerkers, leden van de VGWM-commissies en directeuren en hoofden P&O.

Klik hier voor meer informatie. Zie het origineel