Gemeente Mook & Middelaar


Nieuw gratis toeristisch magazine voor Noord Limburg

"Buitengewoon Limburg, genieten van Peel, Maas en Maasduinen" is de titel van het nieuwe toeristische magazine voor Noord Limburg dat door de kersverse Stichting Promotie Noord Limburg is uitgebracht.

Het gratis glossy full colour magazine wil de toerist en recreant verleiden om op ontdekkingsreis te gaan in Noord Limburg. Noord Limburg is om verliefd (op) te worden. Oogstrelende dorpjes, sprekende historie, vloeiend dialect en vrolijke folklore.

Noord Limburg misschien wel één van de mooiste plekjes van het land.

De pareltjes van Noord Limburg komen aan bod in veertien voor Noord Limburg zo kenmerkende thema's en dat alles fraai geïllustreerd.

"Weergaloos Wandelen" met vijf tips om er op uit te trekken. Het thema "De Boer op" met loeigoede ideeën om de lekkerste producten van Noord Limburg te proeven en te kopen.

Samen in de achtbaan! Lekker klimmen, klauteren en schommelen in de speeltuin van je dromen en nog veel meer in "Op stap met kids". De pracht en praal in kerken en kloosters komen aan bod in "Sporen uit het rijke roomse leven".

"Een schatkist vol tradities en gebruiken", typisch Limburgs. U kunt trouwens in Noord Limburg ook "Overnachten van hooiberg tot Bilderberg". Verras uw zintuigen met bijzondere ervaringen die typisch zijn voor deze streek. Asperges, bier, paddenstoelen of fantastisch ijs. Sublieme maaltijden die u niet snel zult vergeten. In Noord Limburg wordt het leven een feest!

Buitengewoon Limburg is gratis en wordt verspreid via de toeristische accommodaties, dagattracties en uiteraard ook via de VVV's en toeristische informatiepunten. U kunt het ook bestellen via de webwinkel van www.vvvnoordlimburg.nl


* Buitengewoon Limburg Cover Def.pdf