KNHS

terug

KNHS lanceert Paardensport.tv
19 juni 2008
Live op CHIO

Ermelo (KNHS) De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie heeft tijdens het CHIO Rotterdam de website Paardensport.tv gelanceerd. Dit is een uniek interactief videoplatform, aangeboden in samenwerking met Unicem Media. Paardensport.tv is niet alleen een medium voor de paardensportliefhebber maar ook dóór de paardensportliefhebber. Naast live-beelden van topevenementen, kunnen sitebezoekers zelf eenvoudig filmpjes uploaden van bijvoorbeeld hun eigen wedstrijd.

Vanaf donderdag 19 juni is het CHIO Rotterdam, het grootste internationale (outdoor) paardensportevenement van Nederland via een breedband internetverbinding live te volgen op paardensport.tv.

Behalve actueel nieuws biedt paardensport.tv ook veel achtergronditems. Paardensportliefhebbers kunnen bijvoorbeeld bekijken hoe de voorbereidingen van de Olympische ruiters verlopen of een kijkje bij Vincent Voorn op stal nemen.

De site blijft de komende tijd nog volop in ontwikkeling. De KNHS verwacht dat Paardensport.tv zich ontwikkelt tot een ijzersterk nieuwsplatform met zowel nationale als regionale nieuwsitems en achtergronden van alle paardensportdisciplines.