Drenthe College


Description: Eerste paal geslagen nieuwbouw van Boer Vastgoed BV voor het Drenthe College op Businesspark Meerdijk De nieuwbouw van de eerste locatie op het Businesspark Meerdijk in Emmen van het Drenthe College is gisteren woensdag 18 juni van start gegaan. De eerste paal is geslagen door o.a. Bertus Boer, directeur van Boer Vastgoed BV en Hugo van der Vlist, voorzitter College van Bestuur van Drenthe College. Het Drenthe College zal het te realiseren gebouw gaan huren van Boer Vastgoed BV. In het gebouw worden het Bestuursbureau en het cluster Educatie ondergebracht

Startpagina

Eerste paal geslagen nieuwbouw van Boer Vastgoed BV voor het Drenthe College op Businesspark Meerdijk

De nieuwbouw van de eerste locatie op het Businesspark Meerdijk in Emmen van het Drenthe College is gisteren woensdag 18 juni van start gegaan. De eerste paal is geslagen door o.a. Bertus Boer, directeur van Boer Vastgoed BV en Hugo van der Vlist, voorzitter College van Bestuur van Drenthe College.
Het Drenthe College zal het te realiseren gebouw gaan huren van Boer Vastgoed BV. In het gebouw worden het Bestuursbureau en het cluster Educatie ondergebracht.

Met een zeer strakke bouwplanning betekent dit een opleverdatum van 1 juli 2009 en ingebruikname voor medewerkers, studenten en cursisten met ingang van het schooljaar 2009 - 2010.

Over het Drenthe College
Drenthe College is een mbo en opleidingencentrum. Elk jaar volgen zo'n 10.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Kernlocaties zijn Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen.