RTL Group

Erica Terpstra gasthoofdredacteur 'RTL Boulevard'

Erica Terpstra is op donderdag 19 juni de laatste gasthoofdredacteur van dit seizoen RTL Boulevard (dat doorloopt t/m vrijdag 27 juni). Terpstra, die als zwemster in 1964 twee medailles won op de Olympische Spelen in Tokio en sinds 2003 voorzitter is van sportkoepel NOC*NSF, laat haar licht schijnen op de sportzomer van 2008. Het oud-Tweede Kamerlid schuift in de studio tevens aan bij Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde, en doet daar uit de doeken dat zij als ambtenaar heel af en toe nog mensen trouwt voor de burgerlijke stand, zoals het schaatspaar Carl Verheijen en Andrea Nuyt.

Als gasthoofdredacteur van van het RTL 4-programma heeft Erica Terpstra bekende voorgangers zoals Jamie Oliver, Max Westerman, André van Duin, Marco Borsato, minister-president Balkenende, Fons van Westerloo, Edwin Evers, Maartje van Weegen, Wendy van Dijk en Monique van de Ven.

Uitzending: RTL 4, donderdag 19 juni, tussen 18.35 en 19.30 uur.

Website: www.rtlboulevard.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.