Senternovem


Projectideeëndag innoWATOR

Aanvangsdatum

19-06-2008

9.30 - 13.00 uur

Om de sector te informeren over de nieuwe tenders organiseert het Innovatiebureau Watertechnologie samen met SenterNovem op donderdagochtend 19 juni a.s. een informatiebijeenkomst in het Meisjeshuis in Delft. Tijdens deze bijeenkomst wordt men geïnformeerd over de voorwaarden en spelregels van deze tenders. Ook is er op die dag gelegenheid om mogelijke projectideeën met adviseurs van SenterNovem te bespreken. Tevens zijn enkele "mannen van de WIT" aanwezig.

SenterNovem weet uit ervaring dat het tijdig bespreken en begeleiden van projectvoorstellen uiterst efficiënt kan zijn. Deze bijeenkomst is zowel bestemd voor consortia die een concreet projecidee hebben en dit idee vooraf bij SenterNovem kenbaar hebben gemaakt, als voor bedrijven/consortia die aan de oorsprong van een projectidee staan en met een adviseur hierover willen sparren.

Aanmelden
U kunt zich voor deze bijeenkomst inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen. Inschrijven voor de projectideeëndag is mogelijk tot vrijdag 13 juni 2008. U kunt uw projectpartners tegelijk aanmelden als u samen het gesprek wilt voeren.

Routebeschrijving
Meisjeshuis te Delft

Locatie

Meisjeshuis
Oude Delft 112
Delft

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Heeft u vragen over de bijeenkomst dan kunt u contact op nemen met Peter van Delden, tel.: 070 - 373 51 14.