FNV KIEM

Beloningsconferentie FNV Bondgenoten: Ons verdiende loon!

FNV Bondgenoten organiseert op 17 juni 2008 een conferentie over beloning. Diverse onderwerpen rondom 'Ons verdiende loon' zullen aan bod komen. Ook worden de resultaten van het onderzoek naar flexibele beloning in Nederland bekend gemaakt.

Ons verdiende Loon! is een conferentie voor HRM-adviseurs, arbeidsvoorwaardenadviseurs, directeuren arbeidszaken, ondernemingsraadsleden, kaderleden en vakbondsbestuurders. De conferentie wordt georganiseerd in het Rai Congrescentrum Amsterdam.

Tijdens de conferentie:

- presenteert FNV Bondgenoten de resultaten van het onderzoek naar flexibele beloning in Nederland dat in samenwerking met Loonwijzer is gehouden.

-is er een debat over diverse beloningsonderwerpen
-zijn er workshops over flexibele beloning, gelijk loon, de inrichting van salarisschalen, ondernemingsraad en beloning, winstdeling, change of control en tijdsgerelateerde toeslagen.

Bekijk hier het volledige programma (Pdf)

FNV Bondgenoten en beloning Als grootste vakbond van Nederland, maakt FNV Bondgenoten voor veel werknemers afspraken over beloning. In alle 700 cao's waar FNV Bondgenoten bij betrokken is, zijn beloningregelingen opgenomen. Of het nu gaat om salarisschalen, functie-indeling, automatische periodieke of beoordelingsafhankelijke groei, ploegen- en andere toeslagen, het zijn allemaal regelingen die in cao's zijn opgenomen.

Aanmelden
De inschrijvingstermijn is voorbij. Er is een bevestigingsmail verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen of heeft u vragen dan u mailen naar beloningsconferentie@bg.fnv.nl.

Start: week 25 | 17-6-2008 | 10:10:40 Duur: 9.30 tot 17.15
Locatie: Rai Congrescentrum Amsterdam URL: http://www.rai.nl/Contactformulier.aspx