BedrijfsautoRAI

Opel bedrijfswagens met nieuwe serie voordeelpakketten

(6/12/2008)
De bedrijfswagens van Opel zijn van alle gemakken voorzien, betrouwbaar en bovendien scherp geprijsd. En het voordeel loopt op, want behalve zeer gunstige financieringsaanbiedingen introduceert Opel nu ook nieuwe lage instapprijzen en aantrekkelijke voordeelpakketten op zijn bedrijfswagens.
Dat voordeel geldt bijvoorbeeld voor de Opel Vivaro en de Opel Combo. De instapprijs van de Opel Vivaro (2.0 CDTi 90pk Essentia) bedraagt slechts ⬠16.200,- (excl. BTW/BPM) en een Opel Combo (1.3 CDTi Essentia) rijdt men al voor ⬠9.595,- (excl. BTW/BPM en incl. roetfiltersubsidie). Behalve lage instapprijzen hanteert Opel ook een voordelig financieringsaanbod op zijn bedrijfswagens, met een rente van 5,99%.

Maar het voordeel op de bedrijfswagens van Opel gaat verder. Op alle bedrijfswagens geldt momenteel de aanbieding van het Business-pakket. Tegen een vaste lage prijs van ⬠295,- (excl. BTW/BPM) is een Opel bedrijfswagen van gemak en comfort voorzien met, afhankelijk van het model, onder meer airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Voor meer stijl en luxe is er het Executive-pakket. Deze uitbreiding ten opzichte van het Business-pakket voorziet per model in diverse extraâs die het rijden in een Opel bedrijfswagen nog aangenamer maken. Het Executive-pakket kost op alle modellen ⬠995,- (excl. BTW/BPM) en biedt, afhankelijk van het model, luxe opties als in de carrosseriekleur meegespoten bumpers, cruise control, geveerde bestuurdersstoel met hydraulisch onderstel, sportstoelen en radio/CD- en MP3-speler.

Wie behalve de voordelen van het Executive-pakket ook de luxe van een zeer praktisch en geïntegreerd navigatiesysteem wenst, kiest het Navigatie-pakket. Voor een meerprijs van slechts ⬠595,- (excl. BTW/BPM) rijdt men dan zonder omwegen naar de plaats van bestemming. Bovendien is het systeem volledig geïntegreerd in het dashboard, wat het risico op diefstal tot een minimum beperkt.

The European Road Transport Show 2007