Dienstenbond CNV

Nieuws

12 juni 2008

Leden stemmen in met Herplaatsingskader Vedior/Randstad

Na de vergadering van donderdag 5 juni jl., zijn de stemmen geteld. De leden hebben het Herplaatsingskader goedgekeurd.

Vergadering 5 juni jl.

Tijdens de werknemersvergadering zijn er veel kritische vragen gesteld over het Herplaatsingskader. Wij hebben geprobeerd om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ook zijn we nog met een aantal fouten in de tekst en belangrijke punten terug gegaan naar de werkgever. Soms was de tekst niet helder en soms betrof het een inhoudelijke wijziging. Helaas hebben we niet alle aanvullende punten kunnen verbeteren maar de werkgever heeft wel met een paar opmerkingen ingestemd.

Belangrijk daarbij is ook dat bij de termijnen in het Herplaatsingskader rekening wordt gehouden met de aankomende zomervakanties. Als een kandidaat dus op vakantie gaat tijdens de selectie of als hij in het interne herplaatsingsbureau terecht komt, dan wordt daar een oplossing voor gezocht.

Als u de definitieve tekst wilt inzien dan kunt u deze vinden op het intranet van zowel Randstad als Vedior. Ook kunt u het stuk bij ons per email opvragen via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl.

Stemming

De leden van alle bonden hebben kunnen stemmen over het behaalde resultaat. De uitslag was niet overweldigend positief. Slechts een kleine meerderheid heeft voor gestemd. Dit is voor ons extra reden om de uitvoering van het plan heel erg goed in de gaten te houden. We hebben uw hulp daar ook bij nodig. U moet het vooral melden als u het idee heeft dat er zaken niet goed gaan of wanneer u hulp nodig heeft bij uitleg van de regeling.

Vragen

Als u vragen heeft over het Herplaatsingskader of ander zaken die met de integratie van Randstad en Vedior te maken hebben, neem dan contact op met bestuurder Sandra Hendriks, via
s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl