Gemeente Moerdijk


10-06-2008: Het werkgeversservicepunt van start

De gemeente Moerdijk, Etten-Leur, Rucphen en Zundert, het CWI en het UWV hebben hun krachten gebundeld op één plek: Hét Werkgeversservicepunt. In het Werkgeversservicepunt kunnen werkgevers terecht voor alles wat met werk te maken heeft. Op 12 juni wordt het Werkgeversservicepunt officieel geopend.

Bijna elke werkgever is wel eens op zoek naar een geschikte medewerker voor een vacature. Hét Werkgeversservicepunt is de kortste en goedkoopste weg naar nieuwe medewerkers. Dit punt beschikt over het grootste bestand in de regio met werkzoekenden in alle beroepen en leeftijden, met uiteenlopende ervarings- en opleidingsniveaus. De kandidaten zijn in veel gevallen direct beschikbaar. Daarnaast beschikt Hét Werkgeversservicepunt over een scala van middelen om iemand zo snel mogelijk geschikt te maken voor een bepaalde vacature. Bijvoorbeeld door bijscholing. Door opleiding en begeleiding kan een kandidaat uitgroeien tot een zeer waardevolle medewerker.

Het Werkgeversservicepunt is gevestigd in het Stadskantoor van de gemeente Etten-Leur aan de Roosendaalseweg 4, telefoonnummer 0800 7788899.