RTL Group

RTL GP volgt alternatieve Dakar-Rally van Sint Petersburg tot Bejing

DAKAR-WINNAAR STACEY GROTE KANSHEBBER OP TITEL IN TRANSORENTALE RALLY

Als alternatief voor de afgelaste Dakar-rally van dit jaar hebben diverse equipes hun zinnen gezet op de indrukwekkende Transorientale Rally. Deze monsterrally die vanaf 12 juni vanuit Sint Petersburg via Kazachstan zon 11.000 kilometer telt, finisht eind juni aan de Chinese Muur bij Beijing. RTL GP volgt ook deze rally van begin tot eind op de voet en brengt het avontuurlijke gebeuren door middel van updates, interviews en verslagen uitvoerig in beeld.

Aan de start van de rally in Sint Peterburg verschijnt onder andere drievoudig Dakar-winnaar Hans Stacey (Team MAN). Hij is na zijn glansrijke overwinning in de Central Europe Rally van vorige maand de grote favoriet voor de titel. Ook de leden van Dutch Team Dakar en Team de Rooy staan goed voorbereid klaar om de uitdaging aan te gaan.

Uitzending RTL GP: Transorientale Rally: RTL 7, dagelijks, vanaf donderdag 12 juni, tussen 19.55 en 20.30 uur. Op zaterdag en zondag tussen 20.00 en 20.30 uur.

Website: rtlgp.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.