Gemeente Venlo


Dans en muziek tijdens Streetbeatz

4-6-2008

Op woensdag 11 juni vindt om 20.15 uur in Theater de Maaspoort Streetbeatz plaats. Tijdens deze avond laten ruim 20 groepen jongeren zien wat ze in hun mars hebben op het gebied van streetdance, breakdance en rap.

Streetbeatz geeft de jongeren van 8 t/m 23 jaar de kans om zichzelf te presenteren op het gebied van muziek en dans. Alle groepen die het afgelopen jaar binnen het jongerenwerk van Wel.kom les hebben gehad in verschillende urban dansstijlen, mogen op deze avond laten zien wat zij geleerd hebben. Daarnaast zijn er gastoptredens van verschillende dansscholen in Venlo, zoals the Urban Dance Studio, Fitness Blariacum en Capoeiravereniging IBECA.

Deze avond werd in 2006 voor het eerst georganiseerd onder de naam Urban night, onder leiding van dansdocente Aletta Smit. Het was meteen een groot succes, de zaal zat vol en de voorstelling is toen genomineerd voor de Limburg Cultuurprijs. Urban Night won een tweede prijs op de jongerencultuurdag.

Streetbeatz vindt plaats op woensdag 11 juni. Om 20.15 uur is iedereen welkom in Theater de Maaspoort in Venlo. Kaartjes kosten EUR 7,- en zijn verkrijgbaar bij de Maaspoort, het Jip en alle jongerencentra van wel.kom.