Mojo Concerts

Celine Dion "Taking Chances" World Tour 2008

Aan de jarenlange twijfel en onrust is nu eindelijk een einde gekomen. De vele Nederlandse fans hoeven zich geen zorgen te maken en kunnen zondermeer opgelucht adem halen. Na negen jaar afwezigheid komt superster Celine Dion weer naar Amsterdam! Na maar liefst vijf jaar lang dag in dag uit in het wereldberoemde Caesars Palace in Las Vegas te hebben gebivakkeerd met de avondvullende show A New Day... Live in Las Vegas heeft de vedette besloten haar biezen te pakken en de wijde wereld opnieuw in te trekken.

In het kader van de wereldomvattende Taking Chances tournee doet de diva gelukkig ook Europa aan: naast o.a. Frankrijk, België, Zwitserland, Zuid-Afrika, Zweden en Engeland staat ook Nederland op Dion's verlanglijstje. Voor deze unieke tour (waar het podium in het midden staat) wordt alles uit de kast getrokken: de regie is in handen van Jamie King die eerder furore maakte met Madonna's Confessions World Tour en Christina Aguilera's Back to Basics World Tour. Visueel én -natuurlijk- muzikaal zit het allemaal wel snor. Maak een vreugdedansje en spring een gat in de lucht: Celine komt naar ons toe!

Regel je vervoer naar en van de Amsterdam ArenA via TripTicket.

- De exacte aanvangstijden wordt een week vóór het concert bekend gemaakt;
- Klik hier voor de plattegrond van de ArenA en de rangindeling. Artiesten
Celine Dion
Zie ook
http://www.celinedion.com/
Datum Shows
2 jun 2008
Celine Dion "Taking Chances" World Tour 2008
Amsterdam ArenA, Amsterdam ZO
Bestel tickets
artiest(en) Celine Dion
aanvang 20:00 uur
start voorverkoop za, 17 nov 2007
entree 53.00 57.00 63.00 73.00 83.00
opmerkingen Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Maximaal zes kaarten per persoon per transactie.

©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company