Ingezonden persbericht


Culinaire Vis Workshop.

Bent u een enthousiaste visliefhebber? Maar heeft u nog wat moeite met het schoonmaken en fileren van vis? En wilt u eigenlijk wel eens vis op een andere manier bereiden maar bent u bang dat het mislukt? Dan heeft de ZeeVerse Vismarkt de oplossing!

De ZeeVerse Vismarkt organiseert samen met Brasserie Restaurant 99 te Hippolytushoef een workshop Vis fileren, snijden en bereiden. Tijdens deze avondvullende workshop leert u van Rob, hoofd visfileerder van de ZeeVerse Vismarkt, de fijne kneepjes van het vis schoonmaken en fileren. Hoe kunt u het beste kabeljauw of andere rondvis schoonmaken, waarbij er geen vis onnodig weggesneden wordt? En hoe kunt u het beste een tong, schol of tarbot fileren? Daarnaast zal Rob nog het een en ander vertellen over kwaliteit, hygiëneaspecten en het bewaren van vis. Dit alles in een gezellige, ontspannende zetting.

Na het fileren/snijden van de vis gaat de workshop verder in de keuken van de chef-kok van Brasserie Restaurant 99. Samen met de chef-kok gaat u het voorgerecht en hoofdgerecht bereiden. Hij heeft een gevarieerd menu samengesteld, afhankelijk van de vissoorten waarmee gewerkt wordt. De chef-kok zal u daarbij wat handige tips meegeven voor thuis. Daarnaast kunt u ook vragen stellen over andere bereidingswijzen, die wij ook op deze avond gaan toepassen.

Daarna gaat u aan tafel om in een gezellige ambiance te genieten van de vis die u en u medecursisten bereid hebben, aangevuld met de nodige garnituur. Uiteraard zal het dessert niet ontbreken.

Het is mogelijk om deze avond te boeken als individu, maar is ook bijzonder geschikt als personeelsuitje, familie-uitje of gezellig met vrienden onder elkaar. Daarnaast is het ook mogelijk om uw partner uit te nodigen voor het diner, wat door u zelf bereidt is. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan de workshop. Klein maar fijn en gezellig is het motto van deze leerzame workshop.

De workshop is o.a op maandagavond 2 juni mei, 23 juni, 14 juli en is van 17.30 tot ongeveer 22.30. In overleg is een andere datum ook mogelijk. De kosten van de workshop zijn ¤ 62.50 per persoon en voor de partners ¤ 29.50. Wij zorgen voor de benodigde materialen om mee te werken, zoals snijplank, vismes en schort en natuurlijk voor de vis!

De drankjes zijn voor eigen rekening. De avond is te boeken via

info@versevis.nl en kan uiterlijk 5 dagen van te voren geboekt worden.

Neem ook een kijkje op onze websites www.versevis.nl en www.brasserie99.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht