Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Mustang Valley op 25 mei 2008 in het Schollebos

Voor de zesde keer organiseert Mustang Valley op zondag 25 mei 2008 weer haar jaarlijkse auto-evenement in het Schollebos. Op de groene strook vanaf het pannenkoekenhuis aan de Bermweg parkeerden verleden jaar maar liefst 130 eigenaren van de inmiddels legendarische Amerikaanse Ford Mustang hun voertuigen. De veelkleurige Ford Mustangs van diverse uitvoeringen en bouwjaren stonden keurig naast elkaar opgesteld en konden door de vele honderden bezoekers worden bewonderd en gefotografeerd.

Na opnieuw vele positieve reacties van de eigenaren, verwacht de organisatie dit jaar nog meer autoliefhebbers van deze Amerikaanse auto-klassieker te mogen ontvangen. De Ford Mustangs zijn afkomstig uit o.a. Nederland, België en Frankrijk en rijden vaak in colonne naar Capelle toe. Mustang Valley begint om 10:00 uur en zal eindigen om 17:00 uur.

Op dezelfde dag wordt in het Schollebos 'de Dag van het Park' georganiseerd. Door een goede samenwerking met de organisatie van deze dag, de gemeente Capelle aan den IJssel, wordt het auto-evenement nog meer een gezellige familiedag voor jong en oud. Op de nabijgelegen grote speelweide biedt men op deze dag van 12:00 uur tot 17:00 uur een scala van culturele en sportieve attracties, optredens en demonstraties. De toegang tot beide evenementen is gratis.

Kortom, alle inspanningen zijn er op gericht de succesvolle editie van vorig jaar te verbeteren en de gemoedelijke sfeer voor de bezoekers te verhogen.

Bewoners van Capelle en omstreken worden van harte uitgenodigd voor een kijkje in het Schollebos. Gelet op de beperkte parkeergelegenheid aan de Bermweg verzoekt de organisatie de bezoekers zo veel mogelijk per fiets of per voet naar het Schollebos te komen.

Voor meer informatie zie ook: www.mustangvalley.nl en/of www.dagvanhetpark.nl

NIET VOOR PUBLIKATIE

U wordt van harte uitgenodigd het evenement te verslaan voor uw krant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Noordink, bereikbaar onder emailadres marc.thea@tiscali.nl en telefoon 06-14 62 76 81.

---- --