Ingezonden persbericht

Persbericht 15 mei 2008

Scouting Mondriaan organiseert wandeltocht voor recreatiewandelaars

Op zondag 25 mei 2008 organiseert Scouting Mondriaan de Scouting Mondriaan wandeltocht. Deze wandeltocht voert langs de nog onbekende plekjes in de bossen van Amersfoort en Soest. Het gebied bestrijkt ca 58 hectare en is erg bijzonder door onder andere het Pinetum in Birkhoven en de Lange Duinen in Soest. De wandeltocht is niet alleen bedoeld voor scouts, maar vooral voor recreatiewandelaars die graag de bossen ontdekken en de sfeer van scouting willen proeven.
De opbrengst van het deelnamegeld komt geheel ten goede aan de financiering van het nieuw te bouwen clubhuis.

Nieuw gebouw
In de laatste tien jaar is Scouting Mondriaan flink gegroeid. De gebouwen zijn veel te klein geworden en zijn sterk verouderd. Mondriaan mag een mooi groot, nieuw gebouw gaan bouwen in het bos, maar daar is wel geld voor nodig.

Fundraising
De leden en vrijwilligers zetten zich allemaal actief in om dit geld bij elkaar te krijgen.
Tijdens de jubileumdag op 29 maart wordt het fundraisingproject afgetrapt. Er is een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn en de dag wordt afgesloten met een ballonnenwedstrijd. Ook kunnen mensen vanaf 29 maart bij alle leden en vrijwilligers van Scouting Mondriaan een "stukje clubhuis" kopen. Wil jij je eigen kapstokhaakje in het nieuwe clubhuis? Of een eigen stoeptegel op het nieuwe plein voor het clubhuis? Het is allemaal mogelijk! Ken je niemand van Scouting Mondriaan, maar wil je wel een bijdrage leveren? Neem dan contact op met scoutingmondriaan@gmail.com.

Mondriaan tocht!
Als spetterende afsluiting van het fundraisingproject organiseert Scouting Mondriaan op 25 mei 2008 een mooie wandeltocht door de bossen van Amersfoort en omgeving. Iedereen is welkom om de mooiste plekjes van de omliggende natuur te ontdekken, scouting te leren kennen, een gezellige dag te beleven én daarmee de bouw van het nieuwe clubhuis mogelijk te maken! Kijk voor meer informatie over deze bijzondere wandeltocht op www.scoutingmondriaantocht.nl.