Open dag stuntschool Stuntmatic /Utrechtse Held


Videoclip opname als promotie materiaal

UTRECHT, 20080519 -- De stichting Utrechtse Held gaat aanstaande zondag 25 mei weer een nieuwe videoclip maken: Wielen in de lucht deel 2 in samenwerking met Utrechtse hiphop sensatie Metz van 3D.

Metz is voornamelijk bekend van Wielen in de lucht deel 1 deze video heeft 3 weken op nummer 1 gestaan op de tv-zender The box.
Het wordt een dag waar bij verschillende stuntcrews uit het hele land bij elkaar komen om motorstunts uit te voeren. Wielen in de lucht is een promotievideo voor de eerste stuntschool van Nederland: Stuntmatic. Dit gebeurt onder begeleiding van de Duitse filmstudio Babelsberg uit Berlijn. (www.stuntcrewbabelsberg.de)

Het project heeft als doelstelling een groep van 50 zogenaamde risicojongeren op basis van hun talent op te leiden tot stuntvrouw/man om hun zelfvertrouwen en zelfrespect te stimuleren, zodat zij zelfbewust de arbeidsmarkt kunnen betreden of een bewuste keus maken voor een aansluitende opleiding.

De opmanen van de videoclip worden gehouden van 12.00-16.00 op het parkeerterrein van het Utrechtse stadion Galgenwaard.
Zie ook: www.clapproductionsbv.com





Utrechtse Held