Vrouwenbeurs 25 mei in Breda


creatief/ spiritueel/ informatief

BREDA, 20080411 -- Zondag 25 mei 2008 vindt in gemeenschapshuis De Vlieren voor de tweede keer de vrouwenbeurs plaats. Een beurs die in het teken staat van spiritualiteit, creativiteit, informatie, verkoop en diverse optredens zoals de Ierse zanger Albert Niland.

"De beurs wordt nu voor de tweede keer georganiseerd, deze keer is hij groter en ruimer opgezet dan de eerste beurs die plaatsvond in oktober 2007. Er zijn nu nog meer gratis en betaalde workshops en lezingen die men kan bijwonen," vertelt initiatiefneemster van de vereniging en het evenement Nens Huijbregts.

Enthousiast vertelt ze verder wat het idee achter de beurs is. "Een opstap voor vrouwen om hun hobby, of praktijk onder de aandacht te kunnen brengen, waar andere vrouwen veel van mogen en kunnen leren. Een mix van creativiteit en spiritualiteit, cultuur en informatie onder één dak."

Een belangrijk verschil met andere evenementen is het feit dat de bedragen voor workshops/lezingen/consulten laagdrempelig wordt gehouden, en de mix aan diversiteit hoog is. Deze opzet is nieuw in heel Nederland. Nens: "We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, ook degenen die een kleine beurs hebben. De verenging zet zich in om vrouwen dichter bij elkaar te brengen, weer meer socialisatie, inplaats van discriminatie, door middel van beurzen en dagjes uit te organiseren."

De vereniging sponsort ook Stichting Sam, door een gedeelte van het lidmaatschapsgeld over te dragen aan deze stichting en op de beurs een loterij te houden waarvan de helft van de opbrengst naar de Stichting gaat. Dat gebeurt met medewerking van Stichting Sam en Angela Groothuizen. Op de beurs zal ook een informatiestand van Stichting Sam aanwezig zijn.

Na afloop van de beurs zal er een ONT moetingsfeest zijn dat in samenwerking met spiritueeel platform Rainbow Dimensions georganiseerd is. Men kan daar met djembé, trommels en andere instrumenten muziek maken, en erop dansen.

Overige informatie

Evenement: tweede vrouwenbeurs

Datum: zondag 25 mei 2008

Lokatie: Gemeenschapshuis De Vlieren.Dr Struijckenstraat 165 Breda

Openb. verv.: vanaf CS stadsbus 4 of 5 Stopt voor de deur

Parkeren: gratis in de omgeving

Openingstijden: van 10,00 - 17.00 uur.

Entreeprijs : ¤5,00 euro kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. ¤2,00 voor het ONTmoetingsfeest

Voor meer informatie: www.vrouwenxvrouwen.come2me.nl