Ingezonden persbericht


Uitnodiging

Peggy Wijntuin neemt kookboek in ontvangst

Op zondag 25 mei zal Pvd-raadslid Peggy Wijntuin bij Nivon het eerste exemplaar van een multicultureel kookboekje in ontvangst nemen.

Het boekje is samengesteld naar aanleiding van kookworkshop georganiseerd door deelnemers uit verschillende landen, aan de gespreksgroepen van Nivon. Gedurende deze kookshops oefenden de deelnemers op een praktische wijze hun Nederlands en gaven zij informatie over de cultuur in hun thuisland. Een aantal vrijwilligers heeft de recepten van deze workshops samengevoegd in een fraai vormgegeven boekje.

Datum: zondag 25 mei 2008
Tijd: 16:00
Locatie: Nivon-centrum, Dirk Smitsstraat 76, Rotterdam

Nivon organiseert, in samenwerking met het Albeda College, sinds 1998 gespreksgroepen voor allochtonen die graag hun Nederlands willen verbeteren. Mensen uit landen van over heel de wereld oefenen zo op praktische wijze en onderleiding van een Nederlandse gesprekleider, hun spreekvaardigheid. De resultaten zijn positief, want oud-cursisten kunnen goed hun weg vinden en zwermen uit over Rotterdam en de rest van het land. De PvdA heeft zich herhaaldelijk voor Nivon ingezet.

1284da3.gif

Meer informatie bij

Peggy Wijntuin, 06-47510923

Winfred van den Bor
Beleidsmedewerker
PvdA-fractie Rotterdam
010-417 2105, 06-22 207 541
wvdbor@stadhuis.rotterdam.nl