Geert Schaaij in Business Class (RTL7): vastgoed, Ten Cate, Grontmij

22/05/2008 12:46

Beursgenoten

Geert Schaaij in Business Class (RTL7): vastgoed, Ten Cate, Grontmij

Assen (22 april 2008) - Geert Schaay is zondag 25 mei wederom te gast bij Harry Mens in diens programma Business Class (RTL 7, 11.00 uur). De beleggingsexpert laat zijn licht schijnen op de ontwikkelingen in het vastgoed en enkele Nederlandse beursgenoteerde bedrijven.

Geert Schaaij analyseert de ontwikkelingen in het (inter)nationale vastgoed aan de hand van een interview dat hij heeft gehad met Richard Homburg (CEO Homburg Invest). De geboren Nederlander kent de sector op zijn duimpje en tipt enkele recente ontwikkelingen aan. Maar los van dit alles, hoe doet Homburgs eigen onderneming het? Geert Schaay legt uit dat het fonds ondanks de tegenwind in de sector een interessante belegging kan zijn.

Hoewel het EK voetbal op vertrouwd gras wordt gespeeld, rukt de kunststofvariant steeds verder op. Koninklijke Ten Cate geldt als een voorloper en wordt volgens Geert Schaay ten onrechte ondergewaardeerd. Een gedifferentieerde portefeuille (veiligheidsweefsels) speelt hierbij zeker een rol.

Tot slot aandacht voor Grontmij. Het ingenieursbureau verwacht voor 2008 een significante verbetering van winst en omzet. De resultaten over het eerste kwartaal doen hieraan niets af. Alle reden om het aandeel met interesse te volgen.

Over Geert Schaaij

Geert Schaaij is directeur van Beursgenoten, een beleggers-community met tips en adviezen over ontwikkelingen op de financiële markten. Particuliere en professionele beleggers verkozen Schaaij in 2007 tot beste beleggingsexpert. Belangstellenden voor Beursgenoten kunnen zich aanmelden via de website (www.beursgenoten.nl). Behalve adviezen ontvangen leden maandelijks het informatieve magazine Beursgenoten.





http://www.beursgenoten.nl