Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

25-jarig jubileum Roeivereniging Rijnmond

In het kader van haar 25-jarig bestaan organiseert Roeivereniging Rijnmond zondag 25 mei een open dag met een snelcursus roeien en rondleidingen in de botenloods en de roeibak aan de Crooswijksebocht 100.

Roeien lijkt makkelijk. Dat is het ook, maar het duurt even voordat je de sport onder de knie hebt. Op zondag 25 mei kan iedereen dit bij Roeivereniging Rijnmond zelf ervaren. Na een actieve kennismaking met de basistechnieken van het roeien in de roeibak, gaan de deelnemers onder deskundige begeleiding roeien op de Rotte.

Gezellige vereniging

Maud Schuil van Roeivereniging Rijnmond adviseert mensen vooral bij zijn roeivereniging de sport eens uit te proberen. Onze roeivereniging biedt voor elk wat wils: we organiseren veel roeitochten door natuurgebieden in geheel Nederland en er wordt meegedaan aan diverse roeiwedstrijden. Ook als u meer recreatief wilt roeien is daar ook alle ruimte voor, we hebben een gevarieerd botenbestand waardoor u zowel alleen als in teamverband kunt roeien. Daarnaast zijn we een gezellige vereniging en zitten op een unieke stek, bijna in het centrum van Rotterdam en een paar minuten roeien van een prachtig natuurgebied.

25-jarig bestaan

Roeivereniging Rijnmond organiseert de dag om, behalve meer leden te werven, haar 25-jarig bestaan te vieren.Dat doet zij door het gehele jaar themamaanden te organiseren met onder andere een driedaagse roeitocht door de Weerribben, een roeitocht naar de oorsprong van de Rotte voor collega-roeiverenigingen, een lustrumfeest, een familiedag en een jubileumuitgave van het verenigingsblad. De open dag op 25 mei start om 9.30 en duurt tot 14.00 uur.