Gemeente Voorschoten

verhuist

Kinderboerderij Voorschoten verhuist

Geitje Op Nationale Kinderboerderijdag, zondag 25 mei, opent burgemeester Jeroen Staatsen officieel de nieuwe locatie van de kinderboerderij Voorschoten. De gemeente Voorschoten is op vrijdag 18 april gestart met de aanlegwerkzaamheden voor de nieuwe kinderboerderij. Omdat de huidige locatie van de kinderboerderij Voorschoten binnenkort gereed wordt gemaakt voor woningbouw, is de kinderboerderij verplaatst naar Landgoed Rosenburgh aan de Rosenburgerlaan. Aan de feestelijke opening is een kleurwedstrijd voor kinderen gekoppeld.

De kinderboerderij is op haar huidige lokatie én straks op Landgoed Rosenburgh dagelijks geopend van 16:00 tot 17:00 uur. De huidige locatie, in het Burgemeester Van der Hoevenpark is tot donderdag 22 mei gewoon geopend voor publiek.

Met de kleurwedstrijd zijn leuke prijzen te verdienen. De kleurplaten zijn vanaf vrijdag 9 mei af te halen bij de kinderboerderij in het Burgemeester Van der Hoevenpark en kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk woensdag 21 mei om 17.00 uur.

Voor meer informatie kijkt u verder op deze website.
* 08 mei 2008