Ingezonden persbericht

Uitnodiging

Thema: "De burgerinitiatieven & Civil Society bij Assadaaka als voorbeeld".

Op zondag 25 mei aanstaande is een vrijwilligersbijeenkomst bij Assadaaka:

Vrijwilligers zijn de kracht van onze samenleving

Ook worden op deze avond een aantal vrijwilligers speciaal bedankt voor hun jarenlange enthousiaste en onvermoeibare inzet voor Assadaaka, haar leden en de buurt.

Assadaaka zet zich in voor participatie en sociale cohesie. Iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, seksuele geaardheid, is welkom bij Assadaaka . Iedereen kan zowel als individu en als groep bijdragen aan de totstandkoming van een echte multiculturele samenleving.

De vrijwilligers zijn de speerpunt van de Civil Society binnen Assadaaka. Als vrijwilliger sta je in het midden van de maatschappij. Je geeft en je krijgt er veel voor terug. Kennis, warmte, vrienden en bovendien je participeert in een multicultureel bewustwordingsproces. Assadaaka nodigt haar vrijwilligers, leden en buurtbewoners uit om deze avond met elkaar door te brengen. Na het officiële gedeelte zullen enkele vrijwilligers vertellen over hun ervaringen bij Assadaaka. Wat raakt hen? Wat beweegt hen om dit werk te doen? Aansluitend kunnen we feesten en dansen want er is ook muziek!

Wanneer:

Zondag 25 mei 2008

Waar:

De Meevaart, Balistraat 48a,

1094 JN Zeeburg, Amsterdam

Tijd:

18.00 tot 21.30 uur

Programma

18.00 uur Ontvangst met koffie, thee, koekjes en informele kennismaking met Assadaaka

19.00 uur Openingswoord door dhr. A. El Mesri, voorzitter van Assadaaka

19.15 uur Vrijwilligers en hun verhaal

20.00 uur Nieuwe en oude vrijwilligers gezamenlijk eten

20.45 uur Uitreiking oorkondes aan de vrijwilligers

21.00 uur Feest, muziek en dans

21.30 uur Afsluiting

Voor meer informatie
kunt u bellen met dhr. A. El Mesri, voorzitter Assadaaka op MAANDAG, WOENSDAG, VRIJDAG en ZONDAG van 18.30 uur tot 20.00 uur. Tel. 020-6653320 of 06-10112691. Ook kunt u onze website bezoeken: www.vriendschapassadaaka.web-log.nl - e-mail adres luidt: assadaaka@gmail.com