Gemeente De Bilt


Afspraken over autobazaar Utrechtseweg De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt en de politie hebben afspraken gemaakt met de eigenaar van het Hessingterrein over de autobazaar op het terrein aan de Utrechtseweg. Deze afspraken zijn erop gericht de verkeersveiligheid te waarborgen en overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te voorkomen.

Het college heeft twee weken geleden kennis genomen van de plannen voor een autobazaar aan de Utrechtseweg in De Bilt. Omdat het college zich zorgen maakte over mogelijke overlast voor omwonenden en de verkeersveiligheid, heeft het de eigenaar van het terrein uitgenodigd voor een gesprek. De eigenaar heeft aangegeven zijn verantwoordelijkheid hierin te nemen en zorg te dragen voor een goed verloop van de bazaar. Afgesproken is dat uitsluitend geparkeerd wordt op eigen terrein en dat er voldoende beveiliging op en rond het terrein zal zijn.

Het college en de politie hebben aangegeven dat zij de ontwikkelingen rond de autobazaar nauwlettend zullen volgen en -indien nodig- de eigenaar zullen aanspreken op de gemaakte afspraken.