Politie Zeeland


---


O-956-2008 Diefstal auto's, Bruinisse
In de Bergstraat in Bruinise werd in de nacht van dinsdag op woensdag een personenauto gestolen.
Het betreft een groene Ford Escort Clipper met kenteken SN-NN-23.
In de Van Hertsbekestraat in Bruinisse werd in dezelfde nacht een bestelauto gestolen.
Het betreft een witte Opel Combo met kenteken VD-TF-53. Van beide auto's is de waarde niet bekend.

O-957-2008 Motorrijder moet rijbewijs inleveren, Rilland
Op de Oude Rijksweg bij Rilland moest een 49-jarige motorrijder uit het Brabantse Essen woensdag om 15.25 uur zijn rijbewijs inleveren.
Hij had met een snelheid van 132 km/h de maximumsnelheid met 52 km overschreden.

W-958-2008 Diefstal snorfiets, Oost-Souburg
In de J.D.P. de Smitstraat in Oost-Souburg werd dinsdag tussen 19.00 en 19.15 uur uit een tuin, behorend bij een woning, een snorfiets gestolen.
De snorfiets stond niet op slot. Het betreft een witte Gilera Eco Citta met kentekenplaatje DT-597-X; de waarde bedraagt enkele honderden euro's.

O-959-2008 Aanrijding in Brouwershaven
Woensdag om 17.00 uur vond op de Delingsdijk in Brouwershaven een aanrijding plaats waarbij twee personen gewond raakten.
Een 38-jarige automobilist uit Oudenbosch reed over de Delingsdijk, komende uit de richting van Serooskerke (S). In een bocht hield hij niet voldoende rechts en kwam op de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer terecht. Daar kwam hij in botsing met een tegemoetkomende vrachtauto, bestuurd door een 52-jarige man uit Abbenbroek. De traumaheli, de brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse en de 38-jarige man werd door de brandweer uit zijn auto geknipt. Hij is met hoofdletsel en diverse botbreuken naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. In zijn auto zat een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Hij liep eveneens hoofdletsel op en is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De personenauto werd geheel vernield, de vrachtauto liep schade op aan de linkerzijde.
(

Politie Zeeland