Vernieuwd Diplomat pennenmerk nu ook in Nederland


Eigentijdse vorm met authentieke kwaliteit

STADSKANAAL, 20080514 -- Pennenland, importeur van onder andere Diplomat lanceert het geheel vernieuwde Diplomat pennenmerk op de Nederlandse markt. Deze luxe, representatieve schrijfarmaturen staan al sinds 1922 bekend om hun kwaliteit en gedegen uitstraling. Het nieuwe Diplomat logo, de nieuwe klip en een aantal nieuwe modellen tonen aan dat Diplomat de wensen van de gebruiker centraal blijft stellen.

Het merk
Het Duitse merk Diplomat bestaat sinds 1922 en maakt sinds die tijd schrijfarmaturen in het luxe segment. Ter ere van het 85-jarige bestaan en omdat pennen vandaag de dag steeds meer fungeren ter illustratie van een levensstijl of filosofie, is Diplomat overgaan tot hernieuwde positionering van het merk. Van oudsher staat het merk bekend als solide, robuust en betrouwbaar, maar ook als stijlvol en waardevol accessoire. Aan deze merkwaarden wordt niet getornd. Kernelement blijft het gegeven dat schrijven de ultieme persoonlijke en onderscheidende vorm van uitdrukking en communicatie is. De schrijfwaren getuigen van vakmanschap en jarenlange ervaring in en met de productie van kwalitatief hoogstaande pennen. Het nieuwe logo, een gestileerde bloem, weerspiegelt de harmonie die ontstaat door de symbiose tussen schrijfarmatuur en bezitter.

Diplomat Balance serie
Balance is een compleet nieuw vormgegeven serie pennen. De conische vorm en matgelakte grip zorgen voor perfecte ergonomie en staan garant voor uitgebalanceerd en harmonisch schrijven. De Balance schrijfwaren bestaan helemaal uit metaal en zijn als vulpen, rollerpen en balpen in de kleuren zwart, wit en blauw te verkrijgen. Vanaf eind van de maand beschikbaar tegen een adviesprijs vanaf ¤ 90,-.

Diplomat Excellence serie
De Excellence pennen verenigen handwerk en hoogstaande kwaliteit in unieke metalen schrijfwaren. De vulpennen, rollerpennen en balpennen in bewerkte chromen uitvoering, in Lapis zwart of in parelmoer wit bieden voor iedere smaak een andere pen. De Excellence vulpen is verkrijgbaar met een 14 karaats tweekleuren fijnmazig bewerkte en gepolijste penpunt. Adviesprijs vanaf ¤ 65,-.

Over Pennenland
Pennenland is in 2000 opgericht door Bart Koster. In eerste instantie om via internet pennen te verkopen. Inmiddels is Pennenland officiële importeur van een aantal kwalitatief hoogstaande pennenmerken, waaronder Diplomat en het bedrijf werkt samen met een geselecteerde groep wederverkopers in de kantoorvakhandel.
www.pennenland.nl





Ingezonden persbericht