Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 14 mei 2008

Digidoek.nl lanceert nieuw fotoproduct: DigiFOAM

Digidoek.nl, de webshop voor je leukste foto op doek, introduceert een nieuw fotoproduct: DigiFOAM. De DigiFOAM is gemaakt van een dunne plaat kunststof waarop de foto wordt geprint. Het nieuwe materiaal ziet er strak uit en is een goed alternatief voor een fotoschilderij, maar dan nét iets hipper.

De DigiFOAM wordt geleverd inclusief ophangsysteem, waarmee de foto iets van de muur komt te hangen. Het ophangsysteem wordt zo bevestigd dat er aan de voorkant niets van te zien is. Op deze manier wordt een zwevend effect gecreëerd. De DigiFOAM strak tegen de muur hangen kan natuurlijk ook.

Net als alle andere Digidoekproducten is ook DigiFOAM krasvast, watervast en 100% UV-bestendig. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en behoudt altijd de originele kleurkracht, ook al hangt het in de zon.

De DigiFOAM is leuk voor thuis, op kantoor of om cadeau te geven! Ter introductie biedt Digidoek.nl de DigiFOAM aan met 20% korting.

Maxdec Group

Digidoek.nl is een Maxdec Group concept. Maxdec Group legt zich toe op het uitwerken, introduceren en beheren van nieuwe concepten. Maxdec Group is actief in vijf landen: Nederland, Denemarken, Ierland, Spanje en Argentinië. Andere Maxdec Group formules zijn MegaMedium Groot formaat buitenreclame, Maxtension Reclameprojecten en Videomonday.nl Werkplek in beeld ( de YouTube voor de arbeidsmarkt ).

­­

Noot voor de redactie,