Time : 17:04:04
Date : 14 May 2008
Sender Name: Aries

Soda-Club helpt mee de afvalberg te verkleinen

Breda, 14 mei 2008 - We produceren aanzienlijke hoeveelheden afval en er bestaat tot op heden, nog steeds geen onschadelijke en definitieve manier om deze afvalhoop te doen verdwijnen. Dit pinksterweekend alleen al kreeg de Belgische kust een golf van afval over zich heen: in Oostende werd 12 ton vuilnis verwerkt, in Blankenberge 9 ton en in Middelkerke 7,5 ton. Reden genoeg om te zoeken naar een constructieve oplossing. Soda-Club neemt hier graag haar verantwoordelijkheid op en helpt mee de afvalberg beperken.

Stijgende temperatuur - Stijgend drankverbruik
De uitzonderlijke hoge temperaturen van afgelopen pinksterweekend zorgden voor een heus warmterecord. Bij zo'n warmterecord stijgt het drankverbruik aanzienlijk. Veel drankverbruik wil ook zeggen dat er een boel meer afval geproduceerd wordt.
Veel huishoudens sleuren met flessen en zeulen met onhandige kratten. Met een Soda-Club apparaat in huis moet er geen voorraad dranken meer worden aangelegd. Is er kraantjeswater voorhanden? Dan zorgt Soda-Club voor de rest. Het gebruik van Soda-Club is eenvoudig en brengt een efficiënte en ecologische oplossing binnen handbereik, voor iedereen. Soda-Club verandert budgetvriendelijk kraantjeswater in sprankelend spuitwater, of na toevoeging van siroop in een pittige frisdrank.

Ideaal Moederdaggeschenk
Veel mama's werden tijdens het warme pinksterweekend verrast met een Soda-Clubtoestel. De goede verkoopscijfers voor de Moederdagactie spreken dan ook voor zich: "Wij ondervinden dat veel consumenten erg bewust overgaan tot de aanschaf van een Soda-Clubtoestel waar de hele familie plezier aan heeft. Het bevestigt dan ook dat we de juiste koers varen met het aanbieden van lekkere en gezonde frisdranken voor alle prijs- en milieubewuste huishoudens."
(Dirk Uyttenhove- Business Unit Manager-Soda-Club International BV)

Contact
Sabine De Prest
Marketing Manager
T: +31 (0)76 544 42 30
F: +31 (0)76 544 119 60
E: sabinedp@sodaclub.nl