Datum: 14 mei 2008

Noordwijk Aanhouding voor vernieling De politie heeft woensdag 14 mei rond 02.50 uur een 20 jarige man uit Noordwijk aangehouden nadat deze bij het verlaten van een café aan De Grent, planten en helmgras uit de daar geplaatste bloembakken trok en op straat gooide. Ook gooide hij op straat een asbak stuk. Een medewerker van een beveiligingsbedrijf zag het gebeuren en waarschuwde de politie. De verdachte weet zijn handelen aan overmatig alcoholgebruik. Hij is bereid de schade te vergoeden. De politie maakt proces-verbaal op.

Stolwijk Aanrijding Dinsdag 13 mei rond 18.35 uur ontstond een aanrijding tussen twee auto's op de Beijerseweg. Een 21 jarige automobiliste uit Bergambacht reageerde te laat op een voor haar afremmende auto die bestuurd werd door een 52 jarige man uit Krimpen aan de Lek. Deze remde af voor afslaand verkeer. De vrouw botste vervolgens op haar voorganger. Omdat de vrouw na de aanrijding klaagde over haar nek werd zij voor onderzoek overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Gouda Bedrijfsinbraak Woensdag 14 mei rond 4.00 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Conventstraat. Door een ruit in te slaan wist de dader binnen te komen. De dader werd betrapt nadat er klappen waren gehoord door een getuige. De verdachte betreft een 40 jarige-man uit Gouda. Hij werd aangehouden op het Kleiwegplein nadat agenten naar hem hadden uitgekeken. Vooralsnog lijkt er niets weggenomen te zijn.

--------------------------------------------- einde berichten ------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --