Politie Drenthe

Politie zoekt getuigen van verdrinking Dylan Kerssies

Coevorden, 25-04-2008 o In de nacht van zondag 16 op maandag 17 maart jl. werd rond 1.30 uur in het Stieltjeskanaal het levenloze lichaam gevonden van de 31-jarige Dylan Kerssies uit Coevorden. De politie heeft onderzoek gedaan en geen sporen aangetroffen die duiden op een misdrijf. Om een volledig beeld te krijgen van wat er is gebeurd, hebben we nog enkele aanvullende vragen aan het publiek.

Vragen:

* Wie heeft het slachtoffer in de nacht van vrijdag 14 maart op zaterdag 15 maart vanaf 4.45 uur nog gezien? Volgens onze informatie is hij het laatst gezien in caféThe Crew aan de Bentheimerstraat in Coevorden.

* Uit onderzoek blijkt dat op zaterdag 15 maart in de vroege ochtend een viswedstrijd is geweest aan het Stieltjeskanaal. Mogelijk hebben de vissers nog iets bijzonders gezien wat ons kan helpen in deze zaak.

Signalement:

* Dylan droeg een soort camouflagejas, lengte tot ongeveer op de knie. Basiskleur groen metr diverse zwarte, bruine en groene camouflagevlekken op de jas.

* Hij had lichtkleurige schoenen aan.

* Hij droeg een grijze basebalcap. Deze cap was voorzien van witte, zwarte en bruine camouflagevlekken.

* Verder had hij een beigekleurige rugtas bij zich.

Mensen die beschikken over meer informatie kunnen contact opnemen met de politie Coevorden via telefoon 0900-8844.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter, dan kunt u bellen met Ramona Venema, telefoon 0592 45 1280.