Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hilversum, 24 april 2008

Door herinrichting kamers schenkt Amrâth Hotel Lapershoek, Hilversum aan Leger des Heils zeventig dekbedden

Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum heeft in het voormalig villagedeelte alle zesendertig hotelkamers van een nieuwe inrichting voorzien. Door deze herinrichting waren er circa zeventig een- en tweepersoons dekbedden van goede kwaliteit over voor het Leger des Heils.

Eén telefoontje naar het Leger des Heils in Hilversum was voldoende om ze te kunnen overhandigen aan kapitein Richard W.E. de Vree en Joop Gout, coördinator Maatschappelijke Dienstverlening. Zij zorgen ervoor dat de dekbedden een nieuwe bestemming krijgen. De helft is voor een opvanghuis voor tienermoeders en het andere deel gaat naar de noodopvang. Kapitein Richard de Vree, korpschef van het Leger des Heils te Hilversum, hoopt dat dit voorbeeld, wellicht ook landelijk, navolging zal krijgen.

Herinrichting

In de afgelopen maanden zijn 36 kamers onder leiding van het management volledig gestript, geschilderd en voorzien van nieuw meubilair en beddengoed, nieuwe accessoires en gordijnen. Met deze nieuwe strakke, moderne uitstraling kan het hotel voldoen aan de toenemende vraag van met name de zakelijke gasten.

Amrâth Hotel Lapershoek

Het viersterrenhotel, gevestigd in een bijzondere villa waarin Radio Veronica in het verleden haar domicilie had, beschikt over 80 hotelkamers, een vergadercapaciteit


- ook geschikt voor feesten en partijen - tot 1200 personen en een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

In het hotel houden de 'ouwe, getrouwe' van Radio Veronica houden nog jaarlijks een reünie, opgeluisterd met een grote ruilbeurs van 'Veronicasnuisterijen' uit de 'gouden' radioperiode. De grote initiator hiervan is Adje Bouman, die weer terug kan kijken op de succesvolle happening van zaterdag jl.

Het bijzondere restaurant 'Vivaldi', in de serre van het hotel, voert een regelmatig wisselende kaart met gerechten met een Franse uitstraling. Voor de visgerechten kiest

de chef-kok voor onbedreigde vissoorten. Ook het terras heeft een bekende naam; al vele jaren is het begrip 'zien en gezien worden' hier van toepassing. Deze zomer worden hier bij goed weer zelfs kreeftjes en fruits de mer gegrild.



Ingezonden persbericht