Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305


Datum: 22 april 2008

(

Sassenheim Politie onderzoekt steekpartij
De politie stelt een onderzoek in naar een steekpartij op maandag 21 april. De politie kreeg even voor 20.00 uur een melding van een vechtpartij op de Jagtlustkade tussen ongeveer zes personen. Dit mondde uit in een steekpartij op een parkeerterrein waarbij een 30 jarige man uit Bodegraven in zijn been werd gestoken door een bekende van hem. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het LUMC. De politie stelt een onderzoek in.

Voorschoten Onder invloed rijdster raakt rijbewijs kwijt
Een 43 jarige automobiliste uit Voorschoten heeft maandagmiddag 21 april haar rijbewijs moeten inleveren. Tegen haar waren verdenkingen dat zij onder invloed van alcohol haar auto had bestuurd. Dit was voor haar de vierde keer binnen vijf jaar. In 2007 zelfs met een ademanalyse-uitslag van 1200 ug/l. (limiet 220 ug/l.). Gistermiddag lukte het de politie niet een uitslag bij haar vast te stellen. Meerdere pogingen daartoe mislukten. Vervolgens heeft de politie bij haar bloed laten afnemen om het alcoholgebruik vast te stellen.
De politie trof de vrouw aan op het Frans Halsplantsoen na een melding dat daar een vrouw onderuit achter het stuur van een auto zat en niet reageerde op aanspreken en pijnprikkels. De politie liet een ambulance ter plaatse komen voor medisch onderzoek. Bij de vrouw bleek op medisch vlak niets mis te zijn. Vervolgens hield de politie haar aan. Naast dat de vrouw haar rijbewijs heeft moeten inleveren maakt de politie proces-verbaal op.

Reeuwijk Onder invloed zonder rijbewijs op velg rijden
De politie heeft maandagavond 21 april een 39 jarige automobilist uit Gouda aangehouden. Op de Rijksweg A12 reed hij op drie banden en één velg. Een automobilist zag dat en belde 112. Hij bleef de auto volgen en hield de politie op de hoogte. De Gouwenaar verliet de snelweg en reed naar een bandencentrum aan de Einsteinstraat. Daar sprak de politie hem aan en werd drankgebruik vastgesteld. Dit was de derde keer binnen vijf jaar voor hem. Zijn rijbewijs was hij daardoor al kwijt geraakt. De uitslag van zijn gisteravond gehouden ademanalyse was 675 ug/l. (limiet 220 ug/l.). De politie heeft nu de auto van de man in beslag genomen. Verder wordt tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Bodegraven Politie zoekt specifieke getuige
De politie van Bodegraven heeft aangifte opgenomen van een 12 jarig meisje wat op donderdag 1 7 april, rond 20.00 uur, op het Dronenplein is mishandeld. Het meisje reed op over fiets over het Dronenplein toen een onbekende jongen die te voet was, haar bij haar capuchon vastpakte. Het meisje viel en moest van de jongen weer opstaan. Zij werd vervolgens in haar gezicht geslagen en tegen haar knie geschopt. De mishandeling zou gezien zijn door een man die zijn hond uitliet. Hij zou nog aan het meisje gevraagd hebben hoe het ging. De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling en zou graag met deze getuige in contact komen, de getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie van Bodegraven via 0900-8844.


--------------------------------- einde berichten ------------------------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --