Gemeente Eersel


Biemeren Wintelre op 22 april tijdelijk afgesloten en verkeershinder op Stevert

In verband met een reparatie aan het wegdek zal de Biemeren in Wintelre op 22 april tussen 9.00 uur en ca. 12.00 uur tijdelijk afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Ook op de Stevert zal die dag gewerkt worden aan het asfalt.

In verband met een reparatie aan het wegdek zal de Biemeren in Wintelre op 22 april tussen 9.00 uur en ca. 12.00 uur tijdelijk afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

Ter hoogte van de komgrens aan de zijde van Veldhoven is aan de rand van de rijbaan een gat ontstaan dat door het intensieve verkeer snel groter wordt. Ook zitten er in het wegdek enkele scheuren zodat er voor gekozen is om een stuk van de asfaltdeklaag te vervangen. Deze werkzaamheden zullen in ongeveer een halve dag worden uitgevoerd. (Brom)fietsverkeer kan hier normaal passeren. Autoverkeer van en naar Veldhoven dient via Knegsel om te rijden.

Ook op de Stevert zal die dag gewerkt worden aan het asfalt. Ook ter hoogte van de komgrens Steensel zal een deel van de deklaag worden vervangen. Deze werkzaamheden vinden op de helft van de rijbaan plaats, zodat het verkeer hier slechts beperkte hinder van ondervindt.

Voor vragen over de uitvoering van deze werken kunt u contact opnemen met Marco Flaman van de afdeling Ruimtelijk Beheer, bereikbaar via het centrale telefoonnummer 0497-531300.